Zemona Nova – spoj udobnosti i praktičnosti

U Zemunu, jednom od najlepših beogradskih naselja, gradi se impresivan stambeni kompleks pod nazivom Zemona Nova. Ovaj moderni objekat obuhvataće čak 22 400 kvadratnih metara prostora, pružajući budućim stanarima priliku za komforan život, zaštićen od gradske buke i okružen zelenilom.

Stambeno-poslovni kompleks Zemona Nova, odlikuju najviši standardi gradnje, moderan dizajn kao i upotreba savremenih i ekoloških materijala, koji odgovaraju  na sve zahteve energetske efikasnosti i objektu obezbeđuju visoki B razred energetske klase.

Investitor Neimar V, je posebnu pažnju posvetio materijalima od kojih se gradi kompleks, pa su Xella materijali prepoznati kao pravo rešenje. Koncept modernog stanovanja podrazumeva nivo komfora kome u značajnoj meri doprinosi odgovarajuća zvučna izolacija te je od Xella materijala kao najadekvatnije rešenje odabran Silka kalcijum silikatni blok.

Primena Silka 200NF bloka za izgradnju unutrašnjih zidova između stanova i hodnika, i primena Silka 115NF za pozicije unutar stanova, uključujući kupatila i instalacije, osiguraće vrhunsku zvučnu izolaciju objekat, a stanarima mirno i udobno stanovanje bez buke.
Projektni biro Spreg doo je na jednostavan i lak način uz pomoć Silka sistemskog rešenja za zvučnu izolaciju, ujedinio mir i urbano okruženje pa je Zemona Nova savršena oaza za miran porodični život.

Radovi na izgradnji objekta Zemona Nova otpočeli su u maju 2023. godine, a očekuje se da će biti završeni do kraja 2024. godine. U objekat je ugrađeno preko 1500m3 Silka blokova.

Podeli:

   

Sadržaj