logo

Ytong blokovi za stabilnost, trajnost i komfor luksuznih kuća u kompleksu „Avalske doline“

Luksuzan kompleks kuća smešten je u prirodnom okruženju u vikend naselju između Avalskog puta i Vrčina, na oko 15 minuta vožnje autoputem od Beograda. Ovaj kompleks predstavlja nov i jedinstven projekat namenjen porodičnom životu, a sve kuće su projektovane po savremenim standardima.

Porodične kuće će odlikovati moderan dizajn, visok kvalitet gradnje i odlična toplotna izolacija zahvaljujući blokovima Ytong Termo 37,5 cm  na pozicijama spoljnih zidova, kao efikasna zvučna izolacija unutar stambenog prostora zahvaljujući Ytong Fono blokovima 12 cm, na pozicijama unutrašnjih zidova.

Svaka kuća se nalazi na placu površine oko 15 ari, a svaki plac ima više terasa od kojih je jedna natkrivena pokretnom pergolom. Kuće imaju i spa zonu, privatan bazen, kao i dva prilaza, tj. jedan za automobil i jedan pešački.

Izbor kvalitetnih građevinskih materijala obezbediće stanarima ovog kompleksa bezbedne i komforne domove, budući da Ytong blokovi  predstavljaju trajan i ekološki zdrav materijal, garantuju  izuzetnu termoizolaciju, otpornost na požar, kao i optimalnu zvučnu izolaciju. Dodatne prednosti za buduće stanare predstavljaju i čist vazduh, raskošna vegetacija, minimum buke i obezbeđen prostor bez ikakvih gužvi.

Podeli:

   

Sadržaj