Ytong blokovi oslonac stambenog objekta Massiv Leva Obala [Video]

Novi stambeni objekat, Massiv Leva obala, gradi se u Krnjači na levoj obali Dunava.

Kompleks modernog dizajna odlikovaće savremena gradnja i vrhunski kvalitet građevinskih materijala. Na svega par kilometara od centra grada, budućim stanarima ponudiće 82 stambene jedinice različitih struktura.
Za izgradnju objekta korišćeni su ekološki i održivi materijali kompanije Xella, i to Ytong Termo 30 blokovi, U i L elementi.

Zahvaljujući upotrebi Ytong Termo blokova na poziciji fasadnih zidova, koji ispunjavaju najviše standarde energetske efikasnosti zgrada, kompletan objekat će odlikovati vrhunska termoizolacija, što će budućim stanarima obezbediti zdravo, udobno i pre svega ekonomično stanovanje.

Investitor RD Inženjering opredelio se upravo za Ytong Termo blokove koji svojim izuzetnim termoizolacionim svojstvima predstavljaju idealan izbor za gradnju spoljašnjih zidova, u samo jednom sloju bez dodatne termoizolacije. Primena U i L elemenata, koji su neizostavni deo Ytong sistema gradnje, dodatno će obezbediti trajnost, masivnost i stabilnost objekta.

Izbor kvalitetnih i ekoloških Ytong materijala, miran deo grada i prijatno okruženje, obezbediće stanarima ovog kompleksa prijatne i komforne uslove stanovanja.

Završetak radova očekuje se u aprilu 2023.godine.

Podeli:

   

Sadržaj