Tour de Xella: Na dva točka u zeleniju budućnost

Kompanija Xella Srbija od ovog meseca pokreće novu akciju pod nazivom „Tour de Xella“. Akcija je namenjena svim kolegama iz našeg prodajnog tima koji već od 1. jula 2020. godine mogu da osvoje po jedan brendirani bicikl zahvaljujući doprinosu koji pruže razvoju i promociji Xella brendova: YTONG, Silka i Multipor.

Održive navike svih nas potrebnije su našoj planeti više nego ikada ranije i to je jedna od korporativnih vrednosti koja se visoko ceni u kompaniji Xella Srbija. Stoga je jedna od prepoznatljivih karakteristika svih naših proizvoda upravo zaštita životne sredine kroz ekološku gradnju, ali podjednak značaj u borbi za zdravu okolinu imaju i naše ekološke navike.

Zato od ovog meseca pokrećemo još jednu akciju za naše kolege sa simboličnim sloganom „Na dva točka u zeleniju budućnost“ jer je poznato da je saobraćaj jedan od najvećih zagađivača naše planete, a bicikl najekonomičnije i najzelenije prevozno sredstvo. Zato ćemo tokom ove akcije sve kolege iz našeg prodajnog tima koji ostvare realno određene ciljeve i tako pruže doprinos razvoju naših brendova YTONG, Silka i Multipor nagraditi po jednim prelepim „Custom & Handmade“ biciklom. Dobitnike ćemo proglašavati već od 1. jula.

Ovo je još jedna u nizu akcija koje Xella Srbija pokreće u nameri da razvija održive navike u našoj kompaniji, ali i u celom društvu. Tako je tokom 2019. godine naša kompanija donirala stalke za bicikle za nekoliko gradova u Srbiji, a tu akciju nastavljamo i ove godine.

Osim toga, u narednom periodu planirane su i nove inicijative za zaposlene u ostalim sektorima naše kompanije jer sve velike promene počinju sa malim koracima koje svako od nas treba da napravi na dnevnom nivou.

Podeli:

   

Sadržaj