Ponosni na našeg kolegu Stefana i uspehe koje postiže

U organizaciji Sportskog udruženja Zero 36, uz podršku Sportskog saveza Kraljevo i Vojske Srbije, na poligonu Beranovac održana je druga OCR trka pod nazivom “Trka Heroja”.

Takmičari su imali prilike da se na poligonu vojske Republike Srbije u Kraljevu, oprobaju na 10 kilometara dugoj stazi Beranovac, sa 25 vojno-pešadijskih prepreka (preskakanje zidova, prelazak guma, penjanje uz konopac, provlačenje ispod mreža….).

Stefan Stamenković zaposlen u kompaniji Xella Srbija, ovom sportskom disciplinom uspešno se bavi već 6 godina i učesnik je brojnih trka.

“Ove godine sam se takmičio u najtežoj trci na ovom događaju od mogućih tri. Moje vreme za ovaj poligon je 1:10 što je za 5 minuta brže od prošle godine. Nezaboravno iskustvo na stazi dugoj 10km prepunoj prepreka i uzbuđenja, za mene je predstavljalo izazov ali i motivaciju za što boljim plasmanom” – izjavio je Stefan.

Kompanija Xella je sa velikim zadovoljstvom pružila podršku za Stefanovo učešće. Zajedno negujemo društvene vrednosti i propagiramo sport, prirodu, avanturistički duh ali i pomeranje sopstvenih granica izdržljivosti.

Podeli:

   

Sadržaj