Planet Residence – Stambeni kompleks koji pomera granice komfora, gradi se Xella materijalima

Premium kompleks Planet Residence smešten je na jednoj od najprestižnijih lokacija u Nišu i nudi ono što životni prostor čini lakšim, lepšim i udobnijim. Na 13 spratova naći će se 420 stambenih jedinica različitih struktura, od studija do petosobnih i penthaus stanova.

Izgrađen po najsavremenijiim arhitektonskim standardima, Planet Residence, osmišljen je tako da odgovara različitim potrebama svih generacija i različitim životnim stilovima.
Kompleks je projektovan kao kondominijum zatvorenog tipa, sa privatnim parkom, recepcijom, profesinalnim održavanjem i obezbeđenjem, tako da budućim stanarima pruža maksimalni osećaj sigurnosti i privatnosti. Poseban kuriozitet su SPA i fitnes centar unutar objekta koj će biti smešteni u prizemlju i na mezaninu.

Za izgradnju ovog velelepnog kompleksa korišćeni su ekološki Xella materijali, koji su obezbedili visok standard gradnje kao i brojne benefite kako budućim stanarima, tako i životnoj sredini.
Planet Residence, novi simbol grada Niša, spoj je luksuza, komfora i savremene arhitekture. Vrhunski kvalitet očekuje se i od same gradnje, pa su za materijale odabrani upravo Xella brendovi: Ytong, Silka i Multipor.

Primena Ytong Fono 20 i Silka 115 i 200 NF blokova, budućim stanarima osugaraće najbolji zvučni komfor i stanovanje bez buke. Navedeni Xella asortiman biće korišćen na pozicijama između stambenih jedinica, kao i na poziciji kupatilskih zidova. Multipor termoizolacione ploče koje odlikuje A1 klasa negorivosti i izuzetna paropropusnost materijala, prepoznate su kao idealno rešenje za izolaciju fasadnog sklopa.

Prvoklasan izbor materijala, moderan dizajn i savremen pristup gradnji, čine ovaj kompleks idealnim mestom za komforan i kvalitetan način stanovanja.
Prilikom izgradnje objekta Planet Residence biće utrošeno preko 4 000m3 Xella materijala. Investitor je firma Put Inženjering iz Niša a završetak radova očekuje su avgustu 2024. godine.

Podeli:

   

Sadržaj