Park Vila Residence gradi se Xella materijalima

Jedinstven stambeno–poslovni kompleks, Park Vila Resedence, gradi se u najlepšem delu Voždovca na neverovatnih 57.000 m2.

Ovaj inovativni kompleks koji predstavlja ideal luksuza, lepote i funkcionalnosti, biće izgrađen od savremenih i najkvalitetnijih materijala te će budućim stanarima ponuditi udobnost i vrhunski kvalitet stanovanja.

Park Vila Residence sadrži 330 stanova različitih struktura, raspoređenih u 4 lamele, 29 penthausa, kao i moderan poslovni prostor. Brižljivo projektovani stanovi, obezbediće komforan život prilagođen savremenom načinu života, uz poseban osvrt na zaštitu od buke.  Zahvaljujući upotrebi Ytong Fono blokova 20 i 25cm i Silka blokova 115NF, 175NF, 200NF, koji predstavljaju jedinstveno rešenje za zvučnu izolaciju kompanije Xella, čitav kompleks odllikovaće vrhunski zvučni komfor.

Oaza svežine i funkcionalnosti, nadomak Banjičke šume, oslikava viziju investitora Mada Real Estate, da spoji prirodno okuženje, eleganciju životnog prostora i premium kvalitet stanovanja.  Zato ne čudi da je izbor investitora za izgradnju ovog atraktivnog arhitektonskog kompleksa, upravo Ytong. Ekološki i potpuno prirodan materijal koji odgovara svim standardima zelene i održive gradnje.

Luksuzno opremljene stambene jedinice sa velikim staklenim kliznim površinama, ozelenjene terase  i nesvakidašnji pogled, projektovani su do najsitnijeg detalja kako bi u potpunosti odgovorili na zahteve i potrebe budućih stanara.

Kompleks Park Vila Resience, sa svim sadržajima jednog „malog grada“, okruživace privatno dvorište od čak 1.700m2 namenjeno samo stanarima, kao i obilje zelenih površina.

Moderan dizajn, kvalitetna gradnja i pažljivo uspostavljena ravnoteža između prirodnih pejzaža i izgrađenog okruženja, čine ovaj  kompleks idealnim mestom za komforan i kvalitetan način stanovanja.

Izvođač radova je M-ENTERIJER GRADNJA DOO. a za izgradnju kompleksa Park Vila Residence, upotrebljeno je 2.500m3. Xella materijala, koji je korišćen na različitim pozicijama unutrašnjih zidova.

Završetak radova očekuje se 2023.godine.

Podeli:

   

Sadržaj