logo

Palata Cvijićeva – objekat koji ne toleriše kompromise kada je reč o kvalitetu gradnje

U samom centru Starog grada, u Ulici Jovana Cvijića broj 1, gradi se velelepna Palata Cvijićeva. Bajkoviti luksuz s elementima elegancije nudi novi koncept urbanog života svojim budućim stanarima. Na raskršću dveju ulica imenovanih u čast dva naučnika svetskog glasa – Jovana Cvijića i Anrija Poenkarea – ovo vanvremensko zdanje zauzeće važno mesto na mapi neoklasične arhitekture…

Članovi projektantsko-arhitektonskog tima osmislili su projekat Palate Cvijićeva s namerom da se budućim vlasnicima stanova omogući nova dimenzija urbanog eko-luksuza. Palata Cvijićeva ima 9.950 kvadratnih metara, a sa balkona stanova se prostire pogled na Dunav..
Izvanredni i luksuzni stanovi prefinjenog dizajna, skrojeni prema ukusu savremenog čoveka, omogući će da život pretvorite u bajku u palati na asfaltu. Pri razradi i osmišljavanju projekta, primarni cilj projektanata bili su udobnost korisnika, vanvremenski dizajn i lux kvalitet gradnje. Tako je nastalo više od 90 varijacija planova za stanove i penthouse prostor, i to s nultom tolerancijom kada je reč o kompromisu u vezi s kvalitetom gradnje.

Palata u ponudi ima stanove različitih struktura: od jednoiposobnih do četvorosobnih. Prilikom gradnje, korišćeni su najsavremeniji pametni i ekološki građevinski materijali i komponente.


Budući da se Palata Cvijićeva nalazi u blizini glavnih i prometnih beogradskih bulevara i ulica, investitor je odlučio da obezbedi najbolju zvučnu izolaciju za buduće stanare, te je od Xella materijala kao najadekvatnije rešenje odabrao Silka kalcijum silikatne blokove 200 NF, na poziciji stan/stan, kao i Silka blok 115NF za kupatilske zidove. Za zvučnu izolaciju između stana i hodnika, korišćeni su Ytong Fono blokovi 25.
Vrhunsku termoizolaciju objekta osiguraće Multipor termoizoacione ploče. Proces gradnje je dodatno osiguran, ali i ubrzan ugradnjom Ytong nadvratnih greda, na pozicijama pregradnih, nenosivih zidova.

Od ostalih građevinskih materijala i komponenti u Palatu Cvijićeva ugrađeni su blindirana vrata, uvozna keramika i sanitarije prve klase, vrhunski bojleri, hrastov parket prve klase, ekološke boje za zidove, interfon sa video-nadzorom, alarmni sistem, kao i ugrađeni klima-uređaji split sistema…

Osigurajte na vreme svoje mesto u palati u srcu Starog grada

Podeli:

   

Sadržaj