Otpočinje II faza izgradnje luksuznog kompleksa Avalske doline

Luksuzan kompleks vila sa spa centrom smešten u prirodnom okruženju u vikend naselju podno planine Avale, uskoro postaje bogatiji za 8 novih objekata. Na samo 15 minuta vožnje od Beograda, ovaj jedinstven projekat nastao je sa idejom da pruži maksimalan komfor višečlanim porodicama i bude prava oaza mira.

Sve kuće iz Avala Home Concept ponude modernog su dizajna i projektovane po najvišim standardima gradnje.

Porodične kuće izgrađene od savremenih i ekoloških Xella materijala, odlikuje moderan dizajn, visok kvalitet gradnje i odlična toplotna izolacija zahvaljujući Ytong blokovima. Na poziciji spoljašnjih zidova korišćeni su Ytong Termo blok 30 cm i Ytong Classic blok u debljini od 20cm. Za poziciju unutrašnjih pregradnih zidova, upotrebljeni su Ytong Interio blokovi debljine 12cm.

Izbor kvalitetnih građevinskih materijala obezbediće stanarima ovog kompleksa bezbedne i komforne domove, budući da Xella materijali predstavljaju trajan i ekološki zdrav materijal koji garantuje  izuzetnu termoizolaciju, otpornost na požar, kao i optimalnu zvučnu izolaciju.

Dodatne prednosti za buduće stanare predstavljaju i čist vazduh, raskošna vegetacija, minimum buke i obezbeđen prostor bez ikakvih gužvi.

Podeli:

   

Sadržaj