Održan prvi regionalni Xella SEE sastanak kontrole kvaliteta [Video]

Kao lider u razvoju inovativnih i održivih materijala, još jednom potvrđujemo da su kvalitet proizvoda i kontrola kvaliteta top prioriteti kompanije Xella.

Od 23. do 25. januara u Beogradu je po prvi put održan regionalni sastanak kontrole kvaliteta kompanije Xella. Sastanku su prisustvovali šefovi laboratorija, kontrola kvaliteta SEE regije, CTO kao i koordinator za kvalitet SEE regije.

Tom prilikom, prisutni su predstavili svoje projekte na kojima su radili tokom prethodne godine, podelili iskustva i primere dobre prakse iz svojih zemalja, ali i izazove sa kojima su se suočavali, posebno na polju ispitivanja novih sirovina i njihovih uticaja na kvalitet gotovog proizvoda.

Jedna od najvažnijih misija kompanije Xella je da u svim aspektima svog poslovanja bude društveno odgovorna. Tim povodom, posebna pažnja posvećena je pitanju bezbednosti na radu, mogućnostima dodatnog unapređenja, ali i prepoznavanju potencijalnih opasnosti.
Stoga i pored izvanrednog komercijalnog uspeha, briga za zaposlene i visok kvalitet gotovog proizvoda i dalje ostaju imperativ poslovanja kompanije Xella.

Izuzetno produktivan i konstruktivan, sastanak je iznedrio mnoge važne odluke i potvrdio osnovni moto kompanije, „We are building sustainable world“ – istakla je Jelena Jocić, šef laboratorije i kontrole kvaliteta u Xella Srbija.
Pored oficijalnog dela, prisutni su imali priliku da se druže i u neformalnom delu susreta i da obiđu brojne znamenitosti Beograda.

Uzimajući u obzir važnost i značaj ovog okupljanja, regionalni sastanci kontrole kvalita će ubuduće postati redovna praksa.

Podeli:

   

Sadržaj