Novi član Xella poslovnog ambijenta: Police koje čuvaju planetu

Briga o ekologiji utkana je u sve aspekte Xella poslovanja, a nanoviji „član“ našeg poslovnog ambijenta postale su i ekološki održive police napravljene od recikliranog i 100% biorazgradivog materijala.

Jedna od najbitnijih misija kompanije Xella Srbija je da u svim aspektima svog poslovanja bude društveno odgovorna i da vodi računa o ekologiji i održivosti naše prirodne okoline. Ta briga ne odnosi se samo na proces proizvodnje u kojem koristimo materijale koji su isključivo iz prirodnih resursa i našeg sistema recikliranja koji već sada obuhvata 70% građevinskog materijala koji proizvodimo, već i na sve ostale aspekte poslovanja, kao što je i poslovni ambijent naše kompanije i naših partnera.

Stoga se među najnovijim adutima našeg poslovnog ambijenta odnedavno nalaze i inovativne police koje koristimo za alate, brošure i druge materijale u našoj kompaniji, ali i kod naših distributera. Ove police izrađene su od ekoloskog materijala pod nazivom ECOR, koji predstavlja ekološki održivu alternativu za drvo, šper ploču, lesonit i druge slične proizvode, uključujući aluminijum i plastiku.

U pitanju je nov i prirodan materijal napravljen od recikliranog materijala, 100% biorazgradiv, a sačinjen je od vlakana celuloze i može se iznova reciklirati. Na taj način ove police ispunjavaju dva naša najbitnija cilja kada je u pitanju ekološka održivost, a to su da ljudi koji rade u našem poslovnom prostoru budu apsolutno bezbedni, kao i da ti objekti istovremeno budu neškodljivi za prirodu koja nas okružuje.

Zato su i ove police koje čuvaju planetu još jedan korak koji pravimo na putu do boljeg i humanijeg mesta za rad svih kolega, partnera i saradnika kompanije Xella Srbija.

Podeli:

   

Sadržaj