Kompanija Xella zlatni sponzor ICEC takmičenja

Kao dugogodišnji pokrovitelj međunarodnog kongresa studenata građevinarstva, ovog puta sa ponosom ističemo da je kompanija Xella Srbija zlatni sponzor ovogodišnjeg ICEC takmičenja.

ICEC (International Civil Engineering Competition) je međunarodno takmičenje studenata građevinskih fakulteta koje se održava pod okriljem Međunarodnog udruženja studenata građevinarstva IACES (International Association of Civil Engineering Students).

Svaki lokalni komitet IACES-a na svom matičnom fakultetu organizuje lokalnu fazu takmičenja, čiji se pobednici plasiraju u finale.

Timovi sačinjeni od tri studenta oprobaće svoje znanje u rešavanju izazova iz oblasti konstrukcija, materijala i hidrotehnike. Izazove će osmisliti, predstaviti i ocenjivati profesori i asistenti Građevinskog fakulteta u Beogradu.

Lokalna faza takmičenja za studente sa Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu održala se 17. aprila 2022. godine. Pobednički tim pored osvojene nagrade, stiče mogućnost da se takmiči sa kolegama iz inostranstva u finalnoj fazi takmičenja!

Ove godine, planirano je da se finalna faza takmičenja održi u Temišvaru, Rumuniji, krajem jula 2022. godine.

Podeli:

   

Sadržaj