Hotelsko – apartmanskI kompleks “21st Century Zlatibor”

Na atraktivnoj lokaciji u samom srcu Zlatibora, gradi se inovativni kompleks 21st Century Zlatibor Residence, i predstavlja savršeno osmišljeni koncept za relaksirani boravak koji će urbani stres zameniti zdravim i opuštenim odmorom u prirodnom ambijentu.

Projekat “Zlatibor 21st Century”, sa prefinjenom arhitekturom eksterijera i enterijera, savršeno uklopljen u netaknutoj prirodi, definicija je planinskog hedonizma.

Autentičan šarm spoljašnjem izgledu “21st Century” daje fasada od prirodnih materijala, u skladu sa šumskim okruženjem, a predah od urbanog života stanari će pronaći u apartmanima koji se grade od najkvalitetnijih materijala.

Kompleks raspolaže sa 103 moderna apartmana i 5 ekskluzivnih penthouse-a sa najlepšim pogledom na okolne planinske vrhove, kao i savremeno opremljenim Spa & Wellness centrom, bazenom, teretanom, restoranom…

Građevinski inovativni investitor Adora living solutions, u realizaciji 21st Century Zlatibor, ugradio je svoje 20-godišnje iskustvo lidera visokogradnje, te se ovaj objekat realizuje najsavremenijom tehnologijom – Building information modeling (BIM), koja je u koraku sa najnovijim trendovima metodologije gradnje.

Investitor je posebnu pažnju posvetio zvučnoj izolaciji unutar objekta i za gradnju odabrao Silka kalcijum silikatne blokove. Inovativno sistemsko rešenje kompanije Xella, koje sa malim debljinama zida obezbeđuje idealnu zvučnu izolaciju.

Za izgradnju objekta korišćen je Silka blok 115 NF, na pozicijama apartman – apartman i apartman – hodnik. Zahvaljujući savremenim, prirodnim i visokokvalitetnim Silka proizvodima, obezbeđena je vrhunska zvučna izolacija objekta, a stanarima prijatan i komforan boravak bez buke.

Planirani rok završetka izgradnje hotelsko-apartmanskog kompleksa “21st Century Zlatibor by Adora”  je proleće 2022.

Podeli:

   

Sadržaj