Emerald Garden Residence: Premium kvalitet gradnje za premium stanovanje

U novosadskom naselju Detelinara počinje gradnja modernog i luksuznog stambeno-poslovnog kompleksa Emerald Garden Residence, čiji će stil i organizacija stambenog i poslovnog prostora redefinisati koncept stanovanja u gradskom području.

Svojim stanarima će ponuditi premium kvalitet, sofisticiran dizajn i zelene površine, kao savršen kutak za relaksaciju i beg od stresa.
Arhitektonski tim ovog projekta uspeo je da reši najveće probleme stanovanja u urbanim centrima, kao što je manjak zelenih površina i nedostatak mesta za parkiranje.

Emerald Garden Residence izdvajaće se zelenim površinama na krovovima, koje će osim ulepšavanja okoline, doprinositi i termoizolaciji krovnih površina, smanjujući količinu energije potrebne za zagrevanje i hlađenje objekta. Suterenski prostor na 2 nivoa predviđen je za 101 parking mesto.

Kompleks će biti izgrađen od savremenih, kvalitetnih i ekoloških materijala, koji će stanarima obezbediti uslove za zdravo i udobano stanovanje. Zahvaljujući upotrebi Ytong Termo blokova, objekat će odlikovati vrhunska termoizolacija, što će svakako boravak učiniti prijatnijim, a i značajno uticati na smanjnje troškova grejanja i hlađenja.

Investitor je posebnu pažnju posvetio zvučnoj izolaciji unutar objekta i za gradnju odabrao Silka kalcijum silikatne blokove, stoga budući stanari neće imati problema sa bukom, koja svakako može značajno narušiti kvalitet života, već će moći da uživaju u mirnom domu i porodičnoj privatnosti.

Prizemni deo kompleksa, prostran i optimalno isprojektovan, namenjen poslovnim objektima.
Iznad prizemlja, na pet etaža, smeštene su 84 stambene jedinice, različitih struktura i kvadrature, projektovane da funkcionalnošću i vrhunskim kvalitetom izrade nadmaše visoka očekivanja svojih budućih vlasnika.
Završetak gradnje se očekuje sredinom 2022. godine.

Podeli:

   

Sadržaj