Balkan Square – Luksuzni stambeno-poslovni kompleks gradi se Xella materijalima [Video]

Luksuzni stambeno-poslovni kompleks Balkan Square gradi se u centru Zlatibora. Kompleks će odisati besprekornim komforom i prefinjenim stilom, koji će budućim stanarima pružiti osećaj savršenog balansa između prirode i moderne arhitekture.

Balkan Square čine četiri lamele koje se grade fazno, a sastoji se od 593 stambene jedinice i višenamenskih komercijalnih objekata. Ukupne neto površine 40.000 m2, kompleks će sadržati čak 650 garažnih mesta. U okviru kompleksa nalaziće se i mini autobuska stanica, kao i raskošni zeleni park sa fontanom, koji će se prostirati na površini od 20 ari. Wellness&Spa centar na poslednjem spratu zgrade, šoping zona, zelene površine, apartmani besprekornog kvaliteta i centralna lokacija, samo su deo prednosti Balkan Square kompleksa.

U skladu sa prirodom i namenom ovog kompleksa, komanija Balkan GS Chance, investitor projekta, opredelila se za izgradnju objekata prirodnim Xella materijalima, koje odlikuju izuzetne termo i zvučne performanse.

Tokom izgradnje u kompleks će biti ugrađeno 7.500 m3 Xella materijala i to Ytong Classic blok 20 cm za fasadne zidove i Ytong Interio ploče 12 cm za pregradne unutrašnje zidove. Dodatan zvučni komfor stanarima, investitor će obezbediti upotrebom Ytong Fono blokova 15 i 20 cm na poziciji između stambenih jedinica, apartmana, kao i između stanova i hodnika.

Prvoklasni izbor materijala i savremeni pristup gradnji kompleks Balkan Square čine idealnim izborom za one koji od svog životnog prostora očekuju više!

Podeli:

   

Sadržaj