logo

Apartmanski kompleks Panorama Resort&Spa gradi se Xella materijalima

Upoznajte apartmanski kompleks Panorama Resort&Spa – dragulj planine Tare.

Luksuzan kompleks vila ušuškan u najlepšim predelima planine Tare, predstavlja savršeno osmišljeni koncept za relaksirani boravak koji će urbani način života zameniti zdravim i opuštenim odmorom u prirodnom ambijentu. Panorama Resort&Spa projektovan je po najvišim standardima savremene gradnje.

Celokupan kompleks se sastoji od 7 objekata od kojih su 6 stambeni i jedan Vinski bar. Ukupan broj smeštajnih jedinica eko izgradnje je 296. Na nivou celokupnog kompleksa moći će da se uživa u savršenom sadržaju spa & wellness usluga, otvorenom i zatvorenom bazenu, teretani, sauni, recepciji, kao i restoranu.

Kako bi se kompleks što bolje uklopio u prirodno okruženje, investitor Home Vision se opedelio za  prirodne Xella materijale koji odgovaraju svim zahtevima zelene i održive gradnje. Za gradnju objekta korišćeni su Ytong blokovi 12, 20, Ytong Fono 25, i Silka 175 zvučni blok.

Savremeni, prirodni i visokokvalitetni proizvodi iz Xella asortimana, predstavljaju trajan i ekološki zdrav materijal, koji će budućim stanarima osigurati izuzetnu termoizolaciju, otpornost na požar, kao i optimalnu zvučnu izolaciju u svakom apartmanu.

Savršeni spoj netaknute prirode u kombinaciji sa vrhunskom gradnjom čini ovaj projekat jedinstvenim na planini Tari. Za izgradnju objekta biće upotrebljeno oko 3500 m³ Xella materijala.

Podeli:

   

Sadržaj