8th Serbian Real Estate & Infrastructure Development Conference

Osma srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture, koju je podržala kompanija Xella kao jedan od pokrovitelja, održana je u utorak, 21. marta, u hotelu Metropol Palace u Beogradu

Svake godine konferencija okuplja preko 250 predstavnika i ima za cilj razmenu informacija i ideja o razvoju nekretnina, infrastrukture i tržištu nekretnina kako u Srbiji, tako i u širem regionu.
Ovogodišnja konferencija je prikazala vizije, izazove i mogućnosti napretka u oblastima nekretnina i infrastrukture, nove trendove finansiranja, trenutne, kao i potencijalne, probleme sa kojima se suočava ova oblast.

Teme ovogodišnje konferencije u Sektoru razvoja imovine i infrastrukture u Srbiji su bile: globalna kriza i njen uticaj, zelena agenda, održiva budućnost u infrastukturi, budućnost velikih gradova i brojne druge.


Ispred kompanije Xella, Project Manager Edin Dalifi, održao je prezentaciju na temu „Inovativna rešenja za zvučnu izolaciju“.
Dalifi je govorio o energetski efikasnim rešenjima koja se primenjuju u građevinarstvu i tom prilikom je predstavio savremene Xella sisteme gradnje i premium Xella materijale.
Konferenciji su prisustvovali brojni privrednici i preduzetnici iz Srbije kao i predstavnici medija.

 

 

Podeli:

   

Sadržaj