2nd Technical meeting Xella SEE [Video]

2nd Technical meeting Xella SEE, održan je od 22-25 maja u Opatiji. Sastanak je okupio predstavnike sektora proizvodnje kompanije Xella iz SEE regije, kako bi diskutovali o najnovijim tehnološkim inovacijama i strategijama za budući razvoj.

Tom prilikom, učesnici su predstavili  primenu inovativnih metoda i tehnika u procesu proizvodnje, i diskutovali o novim  tehničkim dostignućima u građevinskom sektoru. Posebna pažnja posvećena je poboljšanju efikasnosti i održivosti  proizvodnih procesa, s naglaskom na smanjenje štetnih emisija i očuvanje životne sredine.

Sastanak je takođe bio prilika za razmenu iskustava, ideja i najboljih praksi, gde su učesnici podelili svoje uspehe ali i izazove u implementaciji inovativnih tehnologija u građevinskoj industriji.

Izuzetno produktivan i konstruktivan sastanak pokazao se kao uspešna platforma za razmenu znanja i ideja i naglasio važnost tehnološkog napretka i inovacija u građevinskom sektoru. Kompanija Xella sa izuzetnom posvećenošću nastavlja sa daljim razvojem i unapređenjem tehnologije i svojih prozvodnih procesa.

“Međutim, naša misija se tu ne zaustavlja. U vremenu punom izazova, važno je da ostanemo na svom putu održivosti i da pomeramo sopstvene granice kao lider u razvoju inovativnih i održivih građevinskikh rešenja” – izjavio je Milovan Ratković, CTO SEE Xella.

Podeli:

   

Sadržaj